Še 0.0 do brezplačne dostave

Prijazno plačilo in dostava

Spoštovani kupec


Naša spletna trgovina ponuja najmodernejše elektronske plačilne sisteme. Za vašo varnost je poskrbljeno, saj vsa plačila potekajo preko varnih povezav in so integrirana in odobrena iz strani ponudnikov plačil.

Možnosti plačila:

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne skužbe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu.

Doplačilo za plačilo po povzetju znaša 0,99€.

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Plačilo s PayPal-om vam omogoča, da naročene izdelke plačate s Vašim PayPal računom.

Plačilo s debetno ali kreditno kartico vam omogoča, da naročene izdelke plačate kar s svojo bančno kartico. Naročila, ki so plačana z bančno kartico, so odposlana že naslednji delovni dan. 

Dostava:

Dostava po pošti

Strošek dostave znaša 3,50€.

Naročene izdelke vam dostavimo v roku 1-3 delovnih dni s Pošto Slovenija.

Vračilo:

V kolikor vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete na naš naslov: TimTex trgovina, Laznica 45, 2341 Limbuš. Vrnjenemu paketu priložite izpolnjen obrazec za vračilo in račun. Za uspešno menjavo ali vračilo vrnjen izdelek ne sme biti opran ali nošen.

KLIKNI ZA PRENOS OBRAZCA ZA VRAČILO